Vezi toate evenimentele organizate cu ajutorul Dibo, parc Industrial. Articole despre implicarea Dibo in desfasurarea unor evenimente

Evenimente

  • Parcul Industrial DIBO are ca baza in tot ceea ce face calitatea si seriozitatea, fapt ce se reflecta atat in gradul mare de ocupare a spatiilor cat si in numeroasele vizite ale autoritatilor, ale Camerelor de Comert si alte organizatii si mai ales a delegatiilor oamenilor de afaceri din tara si din strainatate.
  • Intr-o deplina armonie cu comunitatea in care isi desfasoara activitatea, DIBO a fost mereu centrul evenimentelor organizate pentru copiii din zona si creeaza adevarate sarbatori dedicate sporturilor precum si premieri de neuitat pentru copii cu rezultate deosebite in diverse domenii, pentru ca este important sa sustinem formarea unei generatii viitoare de calitate.
  • Ori de cate ori este posibil se desfasoara actiuni de suflet pentru copiii fara posibilitati materiale si de la casele de copii, batranii nevoiasi, oameni aflati in diferite situatii dificile precum si sponsorizari pentru sprijinirea realizarii unor proiecte.